ÁLLÁSAINK


Létesítményfelelős - Facility Manager

Bizonyára benned is felmerült már, milyen jó lenne megmutatni, hogy ha magad alakíthatnád munkád körülményeit milyen hatékony és sikeres lehetnél... 

Itt a LEHETŐSÉG.

Nálunk, a Millenianál nincs blokkolóra vagy kötelező megjelenés, sem véget nem érő meeting-sorozatok riport hegyekkel. Van viszont profi csapat, megfelelő eszközök - korlátozás nélkül és persze kialakult munkakultúra.

Nem munkaidő van, hanem feladat. Nem célszámok, hanem lehetőségek.

Töltsd fel alább nekünk önéletrajzod, ha úgy érzed, egy próbát, egy beszélgetést megér. "Csak" felsőfokú műszaki végzettség és jó kommunikáció szükséges, a többit összerakjuk együtt, ha egymásra találunk.

Villanyszerelő, épületgépész - karbantartó, háztechnikus..

Nevezzük az állást bárminek, ez a kollégánk viszi a hátán az épületet. 

Megérdemli a becsületes, időben érkező fizetést, a teljes körűen bejelentett állást, a rendes munka- és védőeszközöket, a kellemes munkakörnyezetet.

MINDEZT megkaphatod nálunk!

Ha unod a fázást, a sarat, az ígérgetést, az egyre csúszó fizetést és általában az építőipart, de végzettséged a házakkal kapcsolatos, gyere hozzánk, üzemeltessünk együtt!!

Írj nekünk alul, vagy töltsd fel önéletrajzod, írd meg, kb. merre laksz, jelentkezünk!


Irodai asszisztens, kontrolling, HR, marketing

És ismét csak: nem munkaidő van, hanem feladat! Nem blokkolóra, hanem együttműködés a csapattal.

Home office? Jöhet! Nálunk az irodai munka dandárja elektronikus, csinálhatod pizsamában! De azért fent tartunk egy kényelmes széket neked.

A papírhegyek a múlté, lassan eladjuk a fénymásolókat is. A kávégépet megtartjuk, ahogy az ebédlőt is és még saját laptopot, telefont is biztosítunk.

Várjuk önéletrajzod! Csak precizitás és elhivatottság kell, a többit mi adjuk! Anyagot itt alul tudod feltölteni!


Takarító, udvaros

Munkánk legfontosabb része, amelyet szerintünk sok helyen nem becsülnek eléggé.

Mi megbecsüljük!

Teljes körűen bejelentett, szerződéses munkakör, pontosan érkező, utalt fizetés

Tiszta, új ruházat, eszközök, védőeszközök, mindenhol szép környezet.

Rendszeres orvosi vizsgálat, munkavédelmi, tűzvédelmi oktatások.

Elég volt koszból, a káoszból? Gyere hozzánk dolgozni, tartsunk fenn tisztaságot együtt!

Itt alul tudsz jelentkezni!
Tetszik az oldal? Vidd magaddal más eszközön is!

faciliy manager állás, villanyszerelő állás, épületgépész állás, festő állás, üzemeltető állás, karbantartó állás, technikus állás, mérnök állás, létesítményfelelős állás, property manager állás, takarító állás, irodai asszisztens állás, pénzügyes állás, hr állás, kontrolling állás, kertész állás, vagyonőr állás, home office állás, távmunka állás létesítmény-üzemeltetés, facility management, property management, épület-üzemeltetés, létesítményüzemeltetés, épületüzemeltetés, ingatlan-üzemeltetés, létesítménygazdálkodás, facilities management, ingatlanüzemeltetés, ingatlankezelés

Jelentkezés beadása vagy önéletrajz feltöltése

Kérjük írj magadról, vagy töltsd fel itt önéletrajzod (ha lehet .pdf formátumban).  Mindenképpen adj meg egy telefonszámot és egy email címet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot! A kommunikáció munkánk egyik legfontosabb része!

Ha budapesti vagy, kérjük add meg lakhelyed legalább kerületszinten, ha máshonnan érkezel akkor a helység neve is elég. Miért? Mert mi sok helyen dolgozunk és mindig a kollégák lakhelye szerint adjuk a munkahelyeket, hogy keveset kelljen utazni. A szabadidő, a magánélet megfizethetetlen! 

(Ha még biztosabbra akarsz menni, önéletrajzodat elküldheted közvetlenül kollégánkhoz is: hr(kukac)millenia.eu. Várjuk!)

faciliy manager állás, villanyszerelő állás, épületgépész állás, festő állás, üzemeltető állás, karbantartó állás, technikus állás, mérnök állás, létesítményfelelős állás, property manager állás, takarító állás, irodai asszisztens állás, pénzügyes állás, hr állás, kontrolling állás, kertész állás, vagyonőr állás, home office állás, távmunka állás

IGAZI ERŐNK MUNKATÁRSAINK ELKÖTELEZETTSÉGE