A KISZERVEZETT ÉPÜLET-ÜZEMELTETÉS ELŐNYEI

"BÍZZA PROFIKRA ÉS FÓKUSZÁLJON ARRA, 

AMIHEZ ÖN ÉRT - ÍGY HATÉKONY"

BIZTONSÁG - NYERESÉGESSÉG - TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK - FELELŐSSÉG - IDŐ- ÉS PÉNZMEGTAKARÍTÁS - KOMFORT

NO, ILYET MÁR HALOTTAM, DE VANNAK FENNTARTÁSAIM


"A >FACILITY MANAGEMENT< SZÖVEG MÖGÖTT CSAK EGY KIS TAKARÍTÁS VAN" 

A takarítás az, ami látszik (vagy nem). De az FM sokkal több: gépészet, villamosság, biztonságtechnika, kommunikáció, kertészet, hóeltakarítás, vagyonvédelem, adózás, könyvelés, biztosítás... 


"JÓ, MAJD HÍVUNK SZERELŐT, HA ELROMLANA VALAMI."

Igen, jó szakemberek minden bokorban vannak és gyorsan jönnek is. Ha egy FM céggel szerződik, akkor tényleg jönnek.


"DE MINEK KARBANTARTANI, AZ DRÁGA ÉS SZERINTEM FELESLEGES IS"

A karbantartás nemcsak az épületet teszi értékesebbé, de jogszabályok is előírják! Ha elromlik, az minden szempontból drága.


"UGYAN MÁR, EZT ÉN IS EL TUDOM INTÉZNI!"

Sok idő, energia, meg pár szakember: üzemeltetési vezető, szerelő, takarító, kertész (és még vagyonőr, könyvelő, hómunkás, stb. attól függően, mennyi a feladat). Majd össze kell csiszolni a csapatot és néhányszor el kell bukni.  Nem hatékony és drága.


"HA CÉGET ALKALMAZOK, AZ DRÁGÁBB, MERT AKKOR MÉG A NYERESÉGÜKET IS ÉN FIZETEM"

Egy profi cég szakemberei jó eséllyel csak részidőben dolgoznak az Ön projektjén, betegség, szabadság esetén pedig van helyettesítésük. Így a szolgáltatás folyamatos és olcsóbb is.


"JÓ, LESZERZŐDÖM NÉHÁNY SZAKCÉGGEL DIREKTBEN, ÍGY MINDEN SZÁLAT A KEZEMBEN TARTOK ÉS OLCSÓBB IS"

A szakcégek az üzemeltetőknek olcsóbban dolgoznak, olyan szálat kézben tartani, ami nem tudni hová vezet, nem biztonságos. Üzemeltetővel dolgozni olcsóbb, biztonságosabb és még szoftvert is adnak, amivel figyelemmel lehet kísérni, "mi történik". Emellett annyi direkt szerződést tartható meg, a mennyi jólesik.


"NA ÉS AKKOR, MÉGIS MILYEN FELELŐSSÉGGEL JÁR MINDEZ?"

Óriásival. Jogszabályok, szabványok tucatjai írnak elő kötelező feladatokat az épületek rendszereinek százain. Ezeken nemcsak a villanyszámla múlik, de emberek egészsége, biztonsága is. 

faciliy manager állás, villanyszerelő állás, épületgépész állás, festő állás, üzemeltető állás, karbantartó állás, technikus állás, mérnök állás, létesítményfelelős állás, property manager állás, takarító állás, irodai asszisztens állás, pénzügyes állás, hr állás, kontrolling állás, kertész állás, vagyonőr állás, home office állás, távmunka állás, létesítmény-üzemeltetés, facility management, property management, épület-üzemeltetés, létesítményüzemeltetés, épületüzemeltetés, ingatlan-üzemeltetés, létesítménygazdálkodás, facilities management, ingatlanüzemeltetés, ingatlankezelés

BÍZZA PROFIKRA ÉS FÓKUSZÁLJON ARRA, AMIHEZ ÖN ÉRT - ÍGY HATÉKONY, BIZTONSÁGOS, NYERESÉGES